(anadoluhaber) Tuncay Güney ekmemi, dikmemi, köylümü

Tuncay Güneyin nerede ise her yerde bağlantısı olması ve daha çocuk yaşta siyasilerin yıllarca bilmeden siyaset yaptığı konulardan derin ilişkilerin içine girerek haberdar olması sizlere de tuhaf gelmiyor mu?

Bana inanılması güç casus romanlarından şimdiye kadar yazılmış olanların hepsini sollayıp geçecek kadar ilginç geliyor.

Çorumun bir köyünden, bir çiftçi çocuğu bir anda daha 19 yaşlarında gazeteci ajan olup İslami çevrelerde görev alıyor ve sonunda Haham oluyor.  Bir Yahudi Müslüman olabilir ve sonrada imam olabilir ama asla Yahudi kökenli olmayan birisi haham olamaz diye biliyorduk. Ama Yahudilerin Çorumun gariban köylerinde çiftçilik yaptığını hiç duymamıştık.

Türkiye de köylü olarak yaşayıp rençperlik yapan ve toprak ağası falanda olmayan Yahudilerde mi var.

Yoksa Bir Rektör seçimleri ön gördükleri oranın üzerinde  oy oranı ile alan AKP üzerinden milletimiz için % 95 ile de ve eski Başsavcı Kanadoğlu ise % 97 ile de gelseler bir şey yapamazlar derken Türkiye de % 3 ile 5 arası gizli Yahudi nüfus bulunduğunu ve kendilerinin de onlardan olduğunu, devletinde tüm köşe başlarının onların elinde olduğunu mu dile getiriyor., bunun  için mi % 97 ile de birleşip iktidara gelsek ya da birlikte bir karar versek bu ülkede bir şey yapamayacağımızı söylüyorlardı.

Bilineni ile General Çevik Bir Yahudi, Büyükanıt ve Başbuğda Yahudi, belki diğerlerinin çoğu da ve AYM si üyesi Yüksek yargıçlardan çoğu da Yahudi ve ya mason demek ki. Demek irtica yaygaraları aslında Türk ve Müslüman kökenlileri devlete sokmamak ve olanları da tasfiye etmek bu suretle adı, TC. Olan devletin bu adını aslında ülkemizi ele geçirmiş gizli bir Siyon devletine kılıf ve kamuflaj olarak kullanmak için mi sürdürmektedirler. Bu TC. adını halkımız işin farkına varamasın diye mi kullanmaktadırlar diye düşünmemek adeta imkansızdır.

Tuncay Güney eğer Yahudi olmasa istediği kadar süper zeka olsun bu derece derin ilişkilere sokulur mu idi. Sokulmuş olsa sağ kalabilir mi idi. Peki bu derece derin ilişkileri olan bu çocuk aslında ne idi, nasıl meydana gelmiş ve kime çalışıyordu.

Çorumun veya başka yerlerin köylerinde sahiden Yahudiler köylü olarak yaşıyorlar ve o verimsiz topraklarda yoksulluk içinde mi yaşıyorlardı. Yoksa Türk ailelere ekme veya dikme yolu ile Yahudiler mi yerleştiriliyordu.

 

(Ekme= doğum kontrol aleti takarken yada çıkartırken kadına aşılanmış yumurta embriyon yerleştitilmesi. Dikme= doğumun hemen ardından bebeğin başka bir Yahudi bebekle değiştirilmesi ve koza olarak belli bir yaşa kadar kendisi bilmeden büyütülmesi şeklinde)  

 

Eğer böyle bir durum varsa bu ekme veya dikmelerden ülkemizde başka kimlerin olduğunu da derin, derin düşünmek gerekir diye düşünüyorum.

Kemal Derviş dünya çapında bir Siyonist Yahudi olmasa Türkiye de hükümete bakan olarak paraşütle bu derece sessiz sedasız indirilebilir mi idi. Müslüman kökenli herkesi sudan bahaneler ile veto eden eski CB. Sezer o Yahudi olmasa onun bakanlığını itirazsız onaylar mıydı? Basın ona karşı çıkmayı bırakın alâyıvalâ ile karşılar mıydı? Türkiye de başbakandan da yetkili bakan olarak ekonomik ve siyasi operasyonlara gücü yeter miydi? Türkiye de düşünmemiz gereken çok şey var. İşe istiklalimizi kime çaldırdık ya da istiklal savaşını aslında kazanamadıkta kazandık diye kandırıldık mı diye sorgulamaktan başlamak gerekiyor galiba.

Türkiye bir Türk devleti olmaktan çok gizlice birinci dünya savaşı galiplerince kurulmuş birinci İsrail devleti yani birinci Siyonizm+Haçlı ortak devleti olarak mı kuruldu. Ne dersiniz yanılıyor muyum acaba. Tüm ihtilaller batılı emperyalist devletlerin desteği ile içimizdeki Siyonist Yahudi çocukları tarafından bizlerin gevşeyen bağlarımızı sıkılamakta kullanıldı dersek sanırım yanılmış olmayız.

Hayat da en mantıklı şey düşünmektir. Düşünmek,  düşünmek, düşünmek. Sonra gereğini yapmak için düşünmenin diğer aşamasını düşünmek ama önce çok iyi düşünmek gerekir diye düşünüyorum.

A.D.Şimşek


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.